Services der støtter og flytter din forretning

Uanset om du skal bruge hjælp til at optimere databaserne, sikre stabile platforme, eller lægge den helt rigtige strategi mod ransomware, så kan vi hjælpe.

 

Vores services
Select Services

Cloud Service Operation

Løsninger i skyen driver ikke sig selv - træk på vores ekspertise på tværs af clouds, så du får maksimal oppetid, sikkerhed og det rigtige beredskab.

Database Performance Management

Databaser er ofte nerven i en applikationsstruktur og samtidig en essentiel del i den gode og stabile brugeroplevelse.

Cloud Desktop as a Service

Med Cloud Desktop as a Service løfter du både brugernes oplevelse og virksomhedens sikkerhed - og så er der ovenikøbet penge at spare.

Kubernetes as a Service

Vi konfigurerer, overvåger og vedligeholder din platform til containerapplikationer og microservices.

End User Services

Bliver brugerne bremset på grund af forstyrrende it-problemer? Står der nogen klar til at hjælpe dem? Også søndag kl. 23.20?

Microsoft 365

Vi kan hjælpe dig hele vejen fra det rigtige design af din Microsoft 365-løsning til sikring af dine data og support af brugerne.

Konsulentydelser

Vores konsulenter er rene specialister – de har tung og dyb viden inden for fx databaser, applikationsservere, terminalservere og klienter.

Security Services

Kom i kontrol med systemsårbarheder med Vulnerability skanninger og beskyt data mod angreb med Snapshot Backup og Ransomware Recovery Services.

Infrastructure as a Service

Med Infrastructure as a Service (IaaS) får du fuld og fri adgang til en stærk, moderne cloudplatform, hvor du nemt og sikkert kan bygge PoC og testsystemer.

Middleware & Application Services

Middleware og Application Services giver dig adgang til præcis det niveau af beskyttelse, dine mange forretningskritiske applikationer kræver.

Vil du vide mere?

Vil du møde en af vores konsulenter eller specialister til en dialog om, hvordan vi kan hjælpe din forretning med at vokse eller øge sikkerheden?