Enterprise Infrastructure as a Service

Infrastructure as a Service (IaaS) giver jer en sikker, stabil og fleksibel infrastrukturplatform, der er optimal til hurtig implementering af Proof of Concept, test-systemer og udviklingsmiljøer.

Få adgang til en stærk, skalerbar, dansk cloud-infrastruktur, med en gennemskuelig betalingsmodel, der ikke løber løbsk.

Vil du vide mere?

Stærk infrastruktur, dansk cloud

IaaS giver jer nem adgang til stærke og skalerbare cloud-ressourcer, som udviklere selv kan administrere for at få udviklingprojekter og PoC'er hurtigt i luften

I får mulighed for at trække på alle de compute-, storage- og netværkskomponenter, der er nødvendige for at bygge de servere og den infrastruktur, der matcher jeres skiftende behov.

Med vores Enterprise Cloud får I de samme infrastruktur-muligheder, som findes i en global public cloud, blot med mulighed for at drive løsningen fra danske datacentre og udnytte en simplere og mere forudsigelig prismodel.

Sådan vælger I den rigtige cloud

Skal I have en dansk cloud eller en global cloud? Ellers skal I bruge begge dele? Og hvordan angriber i den opgave?

Hent e-bogen: Vælg den rigtige cloud

Det er nemt at skrue op. Og ned

Via vores cloud-portal får I adgang til jeres eget private, virtuelle datacenter, der giver jer mulighed for at konfigurere jeres løsning og tildele de ressourcer I ønsker, når I ønsker det.

Adgang til løsningen sker via sikre forbindelser eller via det offentlige internet, hvorfra I kan bygge, drive og forbinde til løsningen efter behov.

Derfor får I mulighed for selv at implementere og drifte operativsystemer, middleware, netværksservices, firewall, applikationer, backup, overvågning, patchning, antivirus med mere. Og skulle I behøve udvidet assistance kan I tilkøbe managed services fra vores Service Center.

Kom hurtigere i luften - og bliv der

Infrastructure as a Service er særdeles velegnet til afvikling af Proof of Concept i en begrænset periode. Platformen er ideel til udvikling og test-miljøer, der kan skaleres op og ned, og til cloudløsninger hvor det er et krav eller en fordel, at data findes i Danmark.

Vi overvåger tilgængeligheden på hardwareinfrastrukturen, virtualiseringslaget, selvbetjeningsportalen og API 24/7 og sikrer den løbende renovering og kapacitetsstyring af IaaS platformen.

Så kan I nøjes med at fokusere på at bygge de servere og miljøer I behøver.

Begynd selv. Lad os overtage

I betaler ikke noget for at få adgang til Enterprise Cloud platformen, men kun for jeres forbrug. Vi kan sætte grænser for jeres månedlige forbrug, så udviklere kan få fri adgang til at bygge de nødvendige servere, uden det udløser større regninger end det I har bestemt på forhånd.

Får I behov for udvidet overvågning og driftsydelser kan vi migrere jeres løsninger til managed Private Cloud, hvor vi tilbyder, 24/7 overvågning og drift af operativsystemer, middleware, applikationer og patchning.

På den måde får I mulighed for at udvikle de nødvendige løsninger i jeres eget tempo og senere udvide med 24/7 overvågning og managed services, når løsningerne skal i drift.

Træk på vores drifts-eksperter

Udnyt vores best-in-class driftservices på alle de platforme, der gør en forskel for din forretning. 

24/7 it-drift i alle clouds

Vi tager ansvaret for dine cloud-baserede services 24/7/365, så du får solide forretningssystemer og sikrer, at tilgængeligheden er i top.

Gennemtestede og ITIL baserede processer

Udnyt vores best-in-class ITIL baserede processer til at øge sikkerheden, styrke compliance og udvide gennemsigtigheden af din it-drift.

ISO 27001 certificerede procedurer

Læn dig op ad vores certificerede specialister og informationssikkerhedssystem for at undgå at gå på kompromis med sikkerheden, når du udnytter cloud-løsninger.

Vil I have adgang til Enterprise IaaS?

Claus Isaksen

Salgschef