Enterprise Infrastructure as a Service

Få adgang til en stærk, skalerbar, dansk cloud-infrastruktur, med en gennemskuelig betalingsmodel, der ikke løber løbsk.

Stærk infrastruktur, dansk cloud

Infrastructure as a Service (IaaS) giver dig en sikker, stabil og fleksibel infrastrukturplatform, der er optimal til hurtig implementering af Proof of Concept, test-systemer og udviklingsmiljøer.

IaaS giver dig nem adgang til stærke og skalerbare cloud-ressourcer, som udviklere selv kan administrere for at få udviklingsprojekter og PoC'er hurtigt i luften.

Du får mulighed for at trække på alle de compute-, storage- og netværkskomponenter, der er nødvendige for at bygge de servere og den infrastruktur, der matcher dine skiftende behov.

Med vores Enterprise Cloud får du de samme muligheder med infrastrukturen som i en public cloud, blot med mulighed for at drive løsningen fra danske datacentre og udnytte en simplere og mere forudsigelig prismodel.

DlaPiper
ISS
Flugger
Capital Four
OpenNet
Hedeselskabet

Har du valgt den rigtige cloud?

Og kan du overhovedet nøjes med enten Azure, AWS eller Google? Få gode råd til hvilken global cloud, der bedst kan flytte og støtte din forretning i e-bogen: Sådan vælger du den rigtige cloud.
IaaS-controlpanel

Det er nemt at skrue op.
Og ned

Via vores cloud-portal får du adgang til dit eget private, virtuelle datacenter, der giver dig mulighed for at konfigurere din løsning og tildele de ressourcer, du ønsker, når du ønsker dem.

Adgang til løsningen sker via sikre forbindelser eller via det offentlige internet, hvorfra du kan bygge, drive og forbinde til løsningen efter behov.

Derfor får du mulighed for selv at implementere og drifte operativsystemer, middleware, netværksservices, firewall, applikationer, backup, overvågning, patchning, antivirus med mere. Og skulle du behøve udvidet assistance, kan du tilkøbe Managed Services fra vores Operations Center.

Kom hurtigere i luften - og bliv der

Infrastructure as a Service er særdeles velegnet til afvikling af Proof of Concept i en begrænset periode.

Platformen er ideel til udvikling og test-miljøer, der kan skaleres op og ned, og til cloudløsninger, hvor det er et krav eller en fordel, at data findes i Danmark.

Vi overvåger tilgængeligheden på hardwareinfrastrukturen, virtualiseringslaget, selvbetjeningsportalen og API 24/7 og sikrer den løbende renovering og kapacitetsstyring af IaaS platformen.

Så kan du nøjes med at fokusere på at bygge de servere og miljøer, du behøver.

Begynd selv. Lad os overtage

Du betaler ikke noget for at få adgang til Enterprise Cloud platformen, men kun for dit forbrug.

Vi kan sætte grænser for dit månedlige forbrug, så udviklere kan få fri adgang til at bygge de nødvendige servere, uden det udløser større regninger, end det du har bestemt på forhånd.

Får du behov for udvidet overvågning og driftsydelser, kan vi migrere dine løsninger til Managed Private Cloud, hvor vi tilbyder 24/7 overvågning og drift af operativsystemer, middleware, applikationer og patchning.

På den måde får du mulighed for at udvikle de nødvendige løsninger i dit eget tempo og senere udvide med 24/7 overvågning og Managed Services, når løsningerne skal i drift.

Itadel_TVC_CFO_SUBS_18_30s_55129_BlackBar

 

Se fordelene ved at lade os drive din platform

Udnyt vores best-in-class driftservices på alle de platforme, der gør en forskel for din forretning.

24/7 it-drift i alle clouds
Vi tager ansvaret for dine cloud-baserede services 24/7/365, så du får solide forretningssystemer og sikrer, at tilgængeligheden er i top.

Gennemtestede og ITIL baserede processer
Udnyt vores best-in-class ITIL baserede processer til at øge sikkerheden, styrke compliance og udvide gennemsigtigheden af din it-drift.

ISO 27001 certificerede procedurer
Læn dig op ad vores certificerede specialister og informationssikkerhedssystem for at undgå at gå på kompromis med sikkerheden, når du udnytter cloud-løsninger.