Solide, sikre og skalerbare applikationer

Middleware og application services giver jer præcis det niveau af beskyttelse og ballast, jeres mange forretningskritiske applikationer behøver for at performe stabilt og hurtigt.

Vil du vide mere?

Stærke applikationer, stærkt beredskab

Uanset om vi blot skal håndtere jeres middleware og standardapplikationer eller om vi også skal tage ansvaret for egenudviklede eller branchespecifikke applikationer, får I best-in-class services, der beskytter jeres forretningskritiske systemer.

I kan tilpasse serviceniveauet på tværs af løsninger og platforme, så I altid får den kombination, der bedst støtter forretningens mål og som sætter jer i stand til at fokusere på de områder, der skaber værdi for jeres kunder.

Vi løfter løfter de nødvendige driftsopgaver, der beskytter og øger tilgængeligheden på jeres platforme og applikationer, så I kan beskytte business continuity og optimere beredskabet.

Vokser applikationerne fra infrastrukturen?

Uanset hvor I driver jeres applikationer er der behov for overvågning og et beredskab, der sikrer at forretningen ikke venter på it. Vi kan drive jeres forretningskritiske applikationer på alle de platforme, der giver mening for jeres forretning. Men hvilke platforme er det egentlig?

Hent e-bogen: Vælg den rigtige cloud

Solid Middleware er fundamentet for skarpe applikationer

Når I lader os tage ansvaret for jeres standardplatforme og middleware, kan vi øge tilgængeligheden og beredskabet omkring de applikationer jeres forretning ikke kan undvære.

Vi overvåger, patcher, sikrer og driver jeres centrale middleware 24/7, sørger for backup og restore, antivirus og softwarelicenser.

Det gør vi for at give jeres vigtigste forretningsapplikationer det helt rigtige fundament for at performe: ERP-systemet er kun effektivt og hurtigt at arbejde i, hvis databasen nedenunder er stærk og sikker. Webshoppen svarer kun hurtigt, hvis webserveren er dimensioneret og patchet rigtigt.

Vi understøtter allerede en bred vifte af de centrale middlewareplatforme, som jeres forretnings mest kritiske applikationer er afhængige af hver eneste dag - fra databaser og containere til Active Directory og Citrix-løsninger.

Tilpassede applikationer kræver tilpassede services

Vi tager hånd om de særlige systemer, processer eller opgaver, som I er afhængige af bliver løst, og som kræver et særligt beredskab og grundig dokumentation.

Det kunne være egenudviklede applikationer, branchespecifikke systemer eller på andre måder tilpassede applikationer, der kræver specielle instruktioner, overvågning eller sikkerhedskontroller, der skal kunne udføres døgnet rundt.

Vi afgør i fællesskab hvordan jeres særlige applikationer skal håndteres, så I bestemmer hvornår vi skal reagere, hvordan vi skal agere, om vi skal samarbejde med en tredjepart og hvordan vi skal dokumentere indsatsen.

24/7 overvågning og beredskab

Effektive applikationer og systemer kræver overvågning døgnet rundt. Hvis I først opdager at en applikation ikke svarer, når I står og skal bruge den, er det allerede for sent.

Træk på vores 24/7 Service Center til at overvåge jeres løsninger og best-practice services til backup af standardapplikationer, for at løfte oppetid og tilgængelighed.

Vi kan også tilbyde at varetage virusbeskyttelse af standardapplikationer og håndtere licenserne, så I får præcis de managed application services I behøver.

Se fordelene ved at give os applikationsansvaret

Udnyt vores best-in-class driftservices på alle de platforme, der gør en forskel for din forretning. 

24/7 it-drift i alle clouds

Vi tager ansvaret for dine cloud-baserede services 24/7/365, så du får solide forretningssystemer og sikrer, at tilgængeligheden er i top.

Gennemtestede og ITIL baserede processer

Udnyt vores best-in-class ITIL baserede processer til at øge sikkerheden, styrke compliance og udvide gennemsigtigheden af din it-drift.

ISO 27001 certificerede procedurer

Læn dig op ad vores certificerede specialister og informationssikkerhedssystem for at undgå at gå på kompromis med sikkerheden, når du udnytter cloud-løsninger.

Skal vi tale om driften af jeres applikationer?

Claus Isaksen

Salgschef